+31 (0)6 571 35 847 info@globizz.nl

30 jaar thuis in internationale logistiek en handel

Globizz-ondernemer R.P. Klijn kan bogen op meer dan 30 jaar ervaring in internationale logistiek en handel. Ook voor úw export-, import- en handelsactiviteiten brengt hij zijn brede kennis en ervaring met exporteren, importeren en vermarkten van agri- en voedingsproducten en dranken graag in stelling .

Profiteer van onze gecombineerde ervaring met verladen en logistiek

Als geboren Rotterdammer legt export-, import- en trading-expert R.P. Klijn zich al meer dan 30 jaar toe op het importeren, exporteren (verladen) en transporteren (expeditie) en verhandelen van agrarische producten, voedingsproducten, bier, wijn en gedistilleerd. In al die jaren heeft hij de wereld van de internationale logistiek en handel door en door leren kennen. Als exporteur, importeur én expediteur. De geheimen van het vak deelt hij graag met de klanten van Globizz.

Globizz - Rudi P Klijn

Globizz-ondernemer R.P. Klijn: 30 jaar actief in de wereld van export, import en de internationale logistiek van agrarische producten.

Wereld van transport en handel kent geen geheimen voor ons

Globizz kent de internationale transport- en handelswereld van binnen en buiten, en daarmee ook alle mogelijkheden, kansen en problemen die u ‘onderweg’ kunt tegenkomen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van betrouwbare logistieke en handelspartners en experts (surveyors) voor aflaad- en ontvangstcontroles. Met onze brede praktijkervaring en wereldwijde relatienetwerk kunnen wij u van inladen tot uitladen ondersteunen en ontzorgen, waar ter wereld uw lading ook heen gaat.

Wij spreken uw taal, én die van uw klanten

Ook in communicatie kent Globizz geen grenzen. Wij communiceren vloeiend in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Russisch en spreken daarmee de taal van uw partners en klanten. Contacten verlopen hierdoor probleemloos en het risico van fouten en misverstanden door taalbarrières is uitgesloten.

 

Globizz - R.P. Klijn op Linkedin

Gewerkt bij gerenommeerde exporteurs en importeurs

Gestart als surveyor bij Kruthoffer & Doll in de haven van Rotterdam, werkte R.P. Klijn als expediteur bij Nobek BV, Nippon Express en andere internationale ondernemingen. Zo was hij actief bij gerenommeerde exporteurs en importeurs als Cebeco-Handelsraad, Heineken, Uniekaas International en Herman Jansen Beverages.

Op basis van zijn brede internationale ervaring heeft R.P. Klijn een grote expertise opgebouwd op het gebied van import, export, doorvoer, cross trade en internationale handel.