+31 (0)6 571 35 847

info@globizz.nl

Globizz: exporteren, importeren, LCL-transport en doorvoer voor MKB-bedrijven: doorvoer, transito en cross trade.
Desgewenst regelen we alles voor u: transport, papierwerk, keuringen, douane-formaliteiten en verzekeringen.

Profiteer van onze gecombineerde ervaring met verladen en logistiek

Als geboren Rotterdammer legt export-, import- en trading-expert Rudi P. Klijn zich al meer dan 35 jaar toe op het importeren, exporteren (verladen) en transporteren (expeditie) van alle denkbare producten: van luxe en huishoudelijke artikelen, voedingsproducten en agrarische producten tot vloeistoffen en gevaarlijke lading. In al die jaren heeft hij de wereld van de internationale logistiek en handel door en door leren kennen. De geheimen van het vak deelt hij graag met de MKB-klanten van Globizz.

Globizz - exporteren, importeren, LCL-transport en transito voor MKB-bedrijven: Rudi P. Klijn.
Rudi P. Klijn deelt de geheimen van het vak graag met de MKB-klanten van Globizz.

Wereld van transport en handel kent geen geheimen voor ons

Globizz kent de internationale transport- en handelswereld van binnen en buiten, en daarmee ook alle mogelijkheden, kansen en problemen die u ‘onderweg’ kunt tegenkomen. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van betrouwbare logistieke en handelspartners en experts (surveyors) voor aflaad- en ontvangstcontroles. Met onze brede praktijkervaring en wereldwijde relatienetwerk kunnen wij u van inladen tot uitladen ondersteunen en ontzorgen, waar ter wereld uw lading ook heen gaat.

Wij spreken uw taal, én die van uw klanten

Ook in communicatie kent Globizz geen grenzen. Wij communiceren vloeiend in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Russisch en spreken daarmee de taal van uw partners en klanten. Contacten verlopen hierdoor probleemloos en het risico van fouten en misverstanden door taalbarrières is uitgesloten.

Volg Rudi P. Klijn op Linkedin

Gewerkt bij gerenommeerde exporteurs en importeurs

Gestart als surveyor bij Kruthoffer & Doll in de haven van Rotterdam, werkte Rudi P. Klijn als expediteur bij Nobek BV, Nippon Express en andere internationale ondernemingen. Zo was hij actief bij gerenommeerde exporteurs en importeurs als Cebeco-Handelsraad, Heineken, Uniekaas International en Herman Jansen Beverages. Op basis van zijn brede internationale ervaring heeft Rudi P. Klijn een grote expertise opgebouwd op het gebied van import, export, doorvoer, cross trade en internationale handel.

Herman Jansen Beverages (producent en distributeur van likeuren en gedistilleerd): 2 jaar verantwoordelijk voor de logistiek en export van likeuren, cognac, whisky, jenever, rum, bitters en wijn.

Uniekaas International (zuivel/kaas): 2 jaar als manager customer services export verantwoordelijk voor export naar o.a. Noord-Afrika, Verenigde Staten (USA), Australië, Rusland en het Midden-Oosten.

Heineken International (bier en dranken): 10 jaar logistiek verantwoordelijk voor de export van Heineken bier en POS-materiaal naar Europa, voormalige Sovjet-Unie, Zuid-en Midden-Amerika en duty free markets.

Cebeco-Handelsraad (agrarische producten): 7 jaar verantwoordelijk voor export- en import van zaaizaad en pootgoed.